Voorlichting

We geven voorlichtingen op zowel scholen als bedrijven voor klassen en personeelsleden.

Voorlichting bedrijven

We geven binnen bedrijven voorlichting, aan een groep personeelsleden en/of de teamleider(s)/manager(s).

Volgens ons heeft dit voordelen, personeelsleden die over hun geaardheid kunnen praten met hun collega’s, teamleider(s) en/of manager(s), kunnen volgens ons beter op de werkvloer functioneren.

Dit heeft te maken met het acceptatie gevoel van hun collega’s, teamleider(s) en/of manager(s).

Het zal niet moeilijk zijn te begrijpen dat twijfelen over je geaardheid en het uiten daarvan lastig is. Daarom vinden wij het belangrijk om voorlichting te geven, om zo de informatie en kennis te verbreden bij de aanwezigen van de voorlichting.

Doelstelling

Door middel van het geven van voorlichting willen wij voordragen hoe de gedachte gang van een persoon kan zijn, die met zijn of haar geaardheid worstelt om zo de vooroordelen en de algemene kijk op homoseksualiteit te verbeteren.

Voorlichting scholen ism COC West-Brabant-West & Tholen

Niet alleen in het dagelijks leven lopen mensen rond, met twijfel over hun geaardheid maar ook binnen de school of bijvoorbeeld de sportclub kan dit “problemen”met zich meebrengen.

De vragen die dan vaak in hun gedachtes rond gaan kunnen zijn; “Ben ik homoseksueel?”, “Kijk, ik niet te veel naar mannen of vrouwen?” en nog vele andere gedachtes.

Hierover willen wij daarom ook voorlichtingen geven, om de informatie en kennis te verbreden bij de aanwezigen van de voorlichting.

Doelstelling

Door middel van het geven van voorlichting op scholen willen wij voordragen hoe de gedachte gang van een persoon kan zijn, die met zijn of haar geaardheid worstelt om zo de vooroordelen en de algemene kijk op homoseksualiteit te verbeteren.

Share Button